Általános felhasználási feltételek

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a menfocsanak.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kíván lenni az oldalunk által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Felhasználási Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A felhasználóknak az oldalunkon lehetőségük van saját vállalkozásaik rögzítésére, továbbá lehetőséget nyújtunk a létrehozott vállalkozásokhoz hirdetések / promóciók létrehozására.

a) Ingyenesen elérhető szolgáltatások:

- Felhasználói regisztráció, mely szükséges a szolgáltatások igénybevételéhez.
- Vállalkozás létrehozása a rendszerünkben, melynek tartalmi feltételei: a vállalkozásnak Ménfőcsanak földrajzi területén kell elhelyezkednie, a vállalkozásnak nem lehet kizárólag felnőtteknek (korhatáros) szóló szolgáltatási / értékesítési köre, a vállalkozás leírása nem tartalmazhat politikai, faji vagy vallási megkülönböztetéseket, vagy toborzásokat. A létrehozott vállalkozás minden felhasználó számára elérhető aki keres az oldalunkon, továbbá a vállalkozás adatlapja is mindenki számára megtekinthető.
- Létrehozott vállalkozáshoz hirdetés rögzítése, melynek tartalmi feltételei: a hirdetés nem tartalmazhat korhatáros, politikai, faji vagy vallási megkülönböztetéseket, utalásokat.

b) Költségek ellenében igénybe vehető szolgáltatások

- Rendszerünkben található vállalkozás kiemelése, amelyet a felhasználó a saját vállalkozására tud kezdeményezni. Kiemelés esetén a szolgáltató az alábbi funkciókat teszi elérhetővé a megrendelő számára: a vállalkozás a keresés és listázás során a lap tetején, csillaggal és szürke háttérszínnel jelölve jelenik meg. Megjelenik továbbá a vállalkozás leírása és az aktuális nyitvatartási idő (amennyiben felhasználó azt korábban beállította). A vállalkozás adatlapján a felhasználó megtekintheti vállalkozása addigi statisztikáit: keresések száma, hány felhasználó adta hozzá az adott vállalkozást a kedvencekhez, facebook megosztás esetén hányan navigáltak a facebookról a vállalkozás adatlapjára, hányan navigáltak a vállalkozás adatlapjáról a vállalkozás weboldalára (amennyiben meg van adva), illetve, hogy hány alkalommal nyitották meg az adott vállalkozás adatlapját. Ezen többletfunkciók a kiemelés időtartama alatt érhetőek el, utána a rendszer visszaállítja az ingyenes szolgáltatás funkcióit.
- Hirdetések kiemelése: lehetőség van az adott vállalkozáshoz hirdetés létrehozására, mely szolgáltatási díj ellenében kiemelésre kerül. Szolgáltató vállalja, hogy a kiemelt hirdetést a menfocsanak.hu nyitó, illetve legtöbbet látogatott oldalainak felső részében, kiemelt helyen, a kiemelés időtartama alatt szerepelteti. A kiemelés ideje alatt valós idejű statisztika áll rendelkezésre a megjelenítések számáról a vállalkozás adatlapján.

Amennyiben a fenti előírások valamelyik sérül, abban az esetben a szolgáltató fenntartja a jogot az adott vállalkozás vagy hirdetés azonnali - értesítés nélküli - törlésére, a szolgáltató jó hírnevének megörzése és az erkölcs védelmének érdekében.

2. Rendelési információk

A megjelenített szolgáltatások kizárólag a menfocsanak.hu oldalon keresztül, online rendelhetőek meg. A szolgáltatásokra vonatkozóan megjelenített árak nem tartalmazzák az ÁFA-t (AAM szolgáltatás), viszont tartalmazzák a fizetési rendszert szolgáltató cég (Paypal) költségeit.

Szolgáltatás megrendelésének menete:

1. Vállalkozás kiemelése

a) Új vállalkozása létrehozása esetén a vállalkozás mentését követően rendszerünk felajánlja a felhasználó számára a kiemelési lehetőséget. Válassza ki, hogy melyik opcióval szeretne élni, majd a fizetéshez kattintson az opciók mellett található Paypal (amennyiben rendelkezik Paypal fiókkal) vagy valamelyik bankkártya ikonra. Ekkora automatikusan megnyílik egy újabb ablak, ahová az online fizetéshez szükséges adatokat meg tudja adni. Sikeres fizetést követően a rendszer automatikusan visszairányítja Önt oldalunkra és tájékoztatjuk a fizetés megtörténtéről. A választott szolgáltatás ettől az időponttól él és az előfizetett időtartamra vonatkozik másodperces pontossággal.

b) Már meglévő vállalkozás esetén nyissa meg vállalkozásának adatlapját (az oldalon válassza a neve alatt megnyíló menüt és kattintson a "Vállalkozásaim" menüpontra, majd a megnyíló ablakban válassza ki a vállalkozást), görgessen lejjebb amíg a Vállalkozás kiemelése részhez ér. Itt az 1-es pontban említett folyamat szerint tudja a szolgáltatást aktiválni.

2. Hirdetés kiemelése

Új hirdetés létrehozása esetén rendszerünk automatikusan felajánlja az adott hirdetés kiemelését. A kiemelés időtartama automatikusan a korábban beállított időintervallum alapján kerül kiszámításra, a mindenkor érvényes napi hirdetési díj figyelembevételével. A fizetéshez kattintson a Paypal (amennyiben rendelkezik Paypal fiókkal) vagy valamelyik bankkártya ikonra. Ekkora automatikusan megnyílik egy újabb ablak, ahová az online fizetéshez szükséges adatokat meg tudja adni. Sikeres fizetést követően a rendszer automatikusan visszairányítja Önt oldalunkra és tájékoztatjuk a fizetés megtörténtéről. A választott szolgáltatás ettől az időponttól él és az előfizetett időtartamra vonatkozik másodperces pontossággal.

3. Regisztráció

Amennyiben igénybe szeretné venni oldalunk további tartalmi szolgáltatásait, úgy szükséges egy felhasználói fiókot létrehoznia, melynek során meg kell adnia a nevét, felhasználói nevét, e-mail címét, születési dátumát, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció véglegesítése előtt szükséges a regisztrációs feltételek elfogadása is. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A felhasználó köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a felhasználó egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a felhasználó adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzemeltető/ szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérelemre törli a rendszerből. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, tehát egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. 

A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.

4. A megrendelések feldolgozása

A megrendelt szolgáltatásokat rendszerünk automatikusan feldolgozza és aktiválja.

5. Szavatosság

A szolgáltatott termék hibája esetén az üzemeltetővel szemben kellékszavatossági igény érvényesítésének van helye a Ptk. 6:159-167 :§ i szerint.

6. Panaszok intézése

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni,az üzemeltető adatai között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

7. Adatkezelés

Az üzemeltető a weboldal használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára. A részletes adatvédelmi tájékoztató ezen a linken olvasható.

Kapcsolat

Javaslatod van az oldal fejlesztésével kapcsolatban? Küld el nekünk!

info(kukac)serve.red

serve.red a Facebookon

serve.red 2019

Elhivatottságunkat bizonyítja, hogy oldalunk fejlesztésének és működtetésének költségeit részben saját költségünkre vállaljuk. Ha tetszik az oldal és rendszeresen használod, támogass minket, hogy minél több funkcióval és tartalommal tölthessük meg a jövőben is.