Új funkciók a menfocsanak.hu oldalon

 Szalkay Miklós

 4 hónapja

 118

Köszönjük az eddigi pozitív visszajelzéseket oldalunkkal kapcsolatban. Igyekszünk a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelni, így a mai naptól egy újabb funkciót vezettünk be oldalunkon.

Mostantól lehetőséget biztosítunk a regisztrált vállalkozások számára, hogy hirdetéseket hozzanak létre oldalunkon.

Ezek a hirdetések lehetnek ingyenesek, melyek az adott vállalkozás adatlapján fognak megjelenni, vagy kiemelt, a főoldalon és a leggyakrabban látogatott aloldalak felső részén megjelenő promóciók.

Szeretnénk továbbá lehetőséget biztosítani minden felhasználónk számára az új funkció teljeskörű kipróbálására, ezért minden, január hónapban már regisztrált és regisztrálni fogó felhasználónknak 1 ingyenes hirdetés kiemelési lehetőséget biztosítunk!

Mit kell tenned, hogy érvényesítsd a kedvezményed?

  1. Regisztrálj oldalunkra (amennyiben még nem tetted meg) és lépj be,
  2. Add hozzá vállalkozásod rendszerünkhöz (amennyiben még nem tetted), kattints a neved alatt lenyíló Vállalkozásaim menüpontra, majd az Új vállalkozás hozzáadása gombra,
  3. Válaszd ki a vállalkozásod (akár a Vállalkozásaim menüpont alatt, akár az Új hirdetés létrehozása menüpontot választva), add meg a hirdetésed adatait, majd a következő ablakban válaszd az ingyenes hirdetéskiemelést!
  4. Voilà! Hirdetésed máris kiemelt helyen szerepel oldalunkon!
 Cikk megosztása a Facebookon

Kapcsolat

Javaslatod van az oldal fejlesztésével kapcsolatban? Küld el nekünk!

info(kukac)serve.red

serve.red a Facebookon

serve.red 2019

Elhivatottságunkat bizonyítja, hogy oldalunk fejlesztésének és működtetésének költségeit részben saját költségünkre vállaljuk. Ha tetszik az oldal és rendszeresen használod, támogass minket, hogy minél több funkcióval és tartalommal tölthessük meg a jövőben is.